avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... despagubiri accident
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

despagubiri accident

Va rog vreau ajutoooooor, sa-mi spuna si mie cineva ce inseamna aceasta fraza???????????????
"Prezenta hotarare este opozabila asiguratorului de raspundere civila ....................SA"
Cel mai recent răspuns: Stangaciu , utilizator 10:40, 17 Februarie 2013
legally_aid, adica trebuie sa plateasca ei despagubirile cerute, chiar si cele morale?
multumesc
Da, întrucât , ca regulă, atât despăgubirile materiale, cât şi despăgubirile morale solicitate în urma accidentelor auto se suportă de către societăţile de asigurări cu care au încheiat contracte autorii accidentelor .Mai mult , instanţa a menţionat expres faptul că hotărârea judecătorească îi este opozabilă societăţii de asigurări, ceea ce presupune acelaşi lucru .
legally_aid, multumesc mult pt raspuns dar te rog frumos mai am o nelamurire daca ma poti ajuta: daca ma duc la asigurator, imi trebuie ceva scris de la un avocat? si ce trebuie sa la spun eu mai exact, cum sa-i abordez (in cazul in care nu am nici o hartie de la avocat)?
multumesc din suflet pt ajutor!!!
Aveţi o hotărâre judecătorească parcă , după cum spuneţi în prima postare. Puteţi merge şi însoţită de avocat.
nu am un avocat, o sa merg maine la ei doar ca nu prea stiu cum si cui sa ma adresez acolo, ce sa le apun exact, ca trebuie sa plateasca sau cand efectueaza plata, oricum cred ca si ei au aceasta hotarare.....
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidentarea mortala a mamei pe trecere de pietoni Pojar Pojar Mama a fost accidentate mortal pe trecerea de pietoni (ora 13.15) de catre o soferita. Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac pentru recuperarea daunelor ... (vezi toată discuția)
Ajutorrrr,despagubiri accident. andreea3009 andreea3009 Buna ziua.am si eu o intrebare:cum poate o persoana sa primeasca despagubiri de la rca?persoana in cauza a avut un accident rutier,fiind nevinovat.s a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la daunele morale primite Mihai20152014 Mihai20152014 Buna ziua . Tatal meu a decedat intr-un accident de masina , nefiind el de vina . s-a terminat procesul la judecatoria sectorului 4 . Suntem parti civile eu in ... (vezi toată discuția)