Va rog vreau ajutoooooor, sa-mi spuna si mie cineva ce inseamna aceasta fraza???????????????
"Prezenta hotarare este opozabila asiguratorului de raspundere civila ....................SA"
Da, întrucât , ca regulă, atât despăgubirile materiale, cât şi despăgubirile morale solicitate în urma accidentelor auto se suportă de către societăţile de asigurări cu care au încheiat contracte autorii accidentelor .Mai mult , instanţa a menţionat expres faptul că hotărârea judecătorească îi este opozabilă societăţii de asigurări, ceea ce presupune acelaşi lucru .
legally_aid, multumesc mult pt raspuns dar te rog frumos mai am o nelamurire daca ma poti ajuta: daca ma duc la asigurator, imi trebuie ceva scris de la un avocat? si ce trebuie sa la spun eu mai exact, cum sa-i abordez (in cazul in care nu am nici o hartie de la avocat)?
multumesc din suflet pt ajutor!!!
nu am un avocat, o sa merg maine la ei doar ca nu prea stiu cum si cui sa ma adresez acolo, ce sa le apun exact, ca trebuie sa plateasca sau cand efectueaza plata, oricum cred ca si ei au aceasta hotarare.....
multumesc