avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul de mediu se aplica retroactiv ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul de mediu se aplica retroactiv ?

Buna ziua,

Detin un autoturism inmatriculat in Romania din anul 2001, pe care l-am achizitionat in cursul anului 2008 si as vrea sa stiu daca timbrul de mediu imi va fi aplicat doar la vanzarea autoturismului, sau va fi un impozit care nu va tine cont de acest lucru.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rahmad24 , utilizator 14:37, 19 Februarie 2013
Timbrul de mediu se aplica o singura data la prima vanzare a autoturismului. Daca aveti vechea taxa platita si nerecuperata, cumparatorul nu plateste noua taxa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto pana la 15 martie Cornel73 Cornel73 Buna seara! Doresc sa cumpar o masina second hand care este inmatriculata in Romania anul trecut ( fara plata taxei de mediu, fiind scutita prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism din 2009 bog-dan bog-dan Buna ziua, Am cumparat in anul 2009 un autoturism Dacia Logan (nou). In prezent as vrea sa il vand si as vrea sa stiu daca persoana care va achizitiona ... (vezi toată discuția)
Obligatie plata timbru de mediu si impozit Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Daca in 2008 am achizitionat un autoturism din Germania pe care l-am inmatriculat tot atunci platind taxa de prima inmatriculare daca la data ... (vezi toată discuția)