avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Angajat asociatie non profit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Angajat asociatie non profit

Buna ziua ,
Mi-am propus sa infiintez o asociatie non profit si in cadrul acesteia un after school .
Intrebarea mea este daca membrii asociatiei pot fi angajatii afetr-school-ului .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: mellandreea , utilizator 14:46, 17 Februarie 2013
Da, pot fi angajati cu contract de munca.
ONG-urile pot avea si calitatea de angajatori , astfel incat pot incheia c.i.m. cu terte persoane fizice indiferent daca sunt sau nu membrii ai ONG-ului respectiv.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
After school medeea2014 medeea2014 buna ziua tuturor,intentionez sa deschid afther school. Ce avize sunt necesare pentru aceasta activitate? Spatiul in care se va desfasura este inchiriat cu ... (vezi toată discuția)
Program after school nicoletasilvesan nicoletasilvesan Buna ziua, Sunt profesor si as dori sa stiu daca pot organiza in scoala cursuri de after school si sa pot fi platita cu bani obtinuti din sponsorizari. ... (vezi toată discuția)