avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fara succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fara succesiune

Daca soacra mea a murit iar noi vrem sa construim alta casa pe locul unde a stat ea putem obtine autorizatie de renovare?Specific ca mai sunt trei fete ,succesiunea nu am facut-o ,iar noi locuim in aceeasi curte in care a locuit soacra.Putem incepe constructia sau vor fi probleme?
Cel mai recent răspuns: Alina Stroila , Avocat 19:54, 15 Februarie 2013
Mai bine dezbateţi succesiunea întâi şi stabiliţi cât îi revine fiecărui copil, pentru a fi foarte clare lucrurile .
Parerea mea este ca ar fi mult mai bine sa va lamuriti situatia si apoi sa obtineti autorizatia de construire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire ne_interesant ne_interesant 1. Bunica sotiei a murit acum un an , acum vrem sa se dezbata mostenirea intre tata si cele doua fete ( una din ele este soacra mea ) : casa si terenuri 2. ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa alina_laurentia alina_laurentia Buna ziua! Eu si sora mea am primit mostenire de la mama casa parintilor mei din 1993, tatal meu fiind decedat. Eu nu am locuit acolo dupa intocmirea actului ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti? mamma mamma in iulie se intoarce cumnata mea din italia si vor sa dezbata mostenirea pt socrul meu care e decedat din 1993.eu si copilul meu ca mostenitori ai sotului ... (vezi toată discuția)