avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare obligatorie a locuintei
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare obligatorie a locuintei

Buna seara! Va rog sa imi spuneti numarul legii care reglementeaza obligativitatea asigurarii locuintelor si monitorul oficial in care a aparut.Este intrata deja in vigoare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tuilleries , utilizator 10:47, 16 Februarie 2013

Legea 260/2008, republicata in 2011, privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren sau inundatiilor
Publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 115 din 15 februarie 2011
Cu stima,
Mediator Maria S. Raduc
Cred ca sunt de interes si normele CSA ce au aparut pe parcursul timpului, legate de aceasta lege, ultima fiind Decizia Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 416/2012 privind stabilirea unor masuri in sarcina societatilor de asigurari autorizate sa incheie asigurari facultative pentru locuinte a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 486, din 16 iulie 2012
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paid de cand este obligatorie? sbastta sbastta Buna, As dori sa stiu de cand intra in vigoare asigurarile obligatorii PAID? stiu ca s-a zis 15 iulia 2011, apoi 5 august. (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie pt locuinte mai e necesara daca exista asigurare facultativa? adela05 adela05 Cum a ramas cu obligatia incheierii unei asigurari obligatorii pentru locuinta? Daca am deja o sigurare facultativa, mai este necesar sa inchei si asigurarea ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie alexadutu alexadutu asigurarea imobil este obligatorie la persoane juridice ? (vezi toată discuția)