avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum poti scoate bani depusi in banca dupa deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum poti scoate bani depusi in banca dupa deces

buna seara mama mea a avut o depunere la cec pe carnet, in anul 2004 a decedat si am gasit carnetele doar acum in anul 2013.am certificat de mostenitor sunt singurul fiu nu am alte rude cum pot scoate banii sau daca mai este valabil carnetul ,depunerile sunt facute dupa anul 2000.va rog daca putei sa ma ajutati va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:29, 16 Februarie 2013
1) vă puteți adresa la CEC Bank, având cu dvs.: C.I , Certificatul de deces, Certificatul de moștenitor.
2) livretul CEC este valabil.
Suma de pe carnete o impartiti la 10 mii si va dati seama cati bani mai sunt in conturi. Se prea poate ca acele conturi sa fie inchise pt ca suma e derizorie, iar administrarea acelor conturi costa.
Dar puteti merge la cec sa va interesati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec-urile de 5000 de lei! gygy78 gygy78 buna seara! legat de cec-ul de 5000 de lei,din 1978 incazul meu,de poate recupera ceva?! multumesc! (vezi toată discuția)
Libret de economii cec dinainte de '89 olga2011 olga2011 am un LIBRET DE ECONOMII cu dobinda si cistiguri din 'nainte de '89 conform ultimelor reglementari legale as putea obtine ceva despagubiri?.suma e mica de ... (vezi toată discuția)
Informatii- librete cec sukosdkaroly sukosdkaroly Buna seara.As dori daca se poate sa ma lamuriti in legatura cu un subiect.Mama mea are doua carnete CEC ,unul din anul 1973,in valoare de 4765 lei,pe care s-a ... (vezi toată discuția)