avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se competeaza formularul 329B
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se competeaza formularul 329B

Trebuie sa competez un formular 329B ,l-am deschis dar nu prea inteleg cum sa-l completez......este obligatoriu sa-l conpletez ? Ma puteti ajuta in acest sens ?!?
Va multumesc !!!:stunned:
Cel mai recent răspuns: Carmen Jurubita , Contabil 10:33, 16 Februarie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

respingerea recursului ca tardiv formulat- mai pot ataca aceasta hotarare? mariavanturici mariavanturici Cum pot ataca o hot data de tribunal in care recursul meu a fost respins ca find tardiv Am aratat ca am fost plecata din tara si atunci cand am cunoscut hot ... (vezi toată discuția)
Inscrierea unei firme ca platitoare de tva prin optiune si nu prin depasirea cifrei de afaceri philalex philalex Stie careva ce formular 010 trebuie completat pentru inscrierea unei firme la plata de TVA? Am fost la administratia financiara de vreo 4 ori si inca la vreo 3 ... (vezi toată discuția)
Completare formular w-8ben-e pentru irs (fiscul american) munteanuramiro78 munteanuramiro78 Trebuie sa completez un formular W-8BEN-E pentru IRS (fiscul american) eu fiind un PFA din Romania (Persoana Fizica Autorizata). Cunoaste cineva termenii din ... (vezi toată discuția)