avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... plati la casa de pensii fara contract de asigurat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

plati la casa de pensii fara contract de asigurat

patronul meu , nu si-a mai facut contract de asigurat in 2000 (cand l-a inchis pe cel facut la ITM Bucuresti, sector 2 , si trebuia sa-si faca altul la Casa de pensii sect 2) , si a continuat sa plateasca contributiile pana in 2004 cand s-a angajat cu contract de munca.Platile se regasesc la Casa de pensii sector 2.
De la Casa de pensii ni s-a spus ca nu poate opera in Carnetul de munca aceasta perioada , chiar daca s-au facut platile , pentru ca nu exista Contract de asigurat.
V-as ruga sa-mi spuna cineva ce se poate face?Cum se poate rezolva aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 10:56, 16 Februarie 2013
Va trebui solicitata restituirea contributiei pentru ca si aceasta a fost una nedatorata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati la casa de pensii fara contract de asigurat ( patron firma) elicoidal elicoidal Patronul meu a avut contract de asigurat pana in 2000 la ITM Bucuresti, a fost incheiat .Cand s-au mutat contractele si carnetele de munca de la ITM Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În anul 2021 august, m.am "angajat" cu un asa zis ... Cashmere Cashmere Bună ziua! În anul 2021 august, m.am \"angajat\" cu un asa zis contract de munca pe nedeterminat... Luna aceasta am descoperit ca nu am asigurarea medicala ... (vezi toată discuția)
Carte de munca-inregistrari janpopa janpopa In perioada mai 1994-august 2000 am fost angajat al unui SRL , iar din septembrie2000 pana in octombrie 2001,am lucrat in sectorul bugetar, apoi din noiembrie ... (vezi toată discuția)