avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! În anul 2021 august, m.am \"angajat\" cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! În anul 2021 august, m.am "angajat" cu un asa zis ...

Bună ziua! În anul 2021 august, m.am "angajat" cu un asa zis contract de munca pe nedeterminat... Luna aceasta am descoperit ca nu am asigurarea medicala plătită și nici nu este înregistrat contractul la ITM. Ce pot face în acest caz? Sunt angajata vânzătoare la magazin, dar vând și la barul din aceeași incinta,orele de lucru depășesc limita săptămânală.
Cel mai recent răspuns: ana_ola , utilizator 19:21, 16 Februarie 2022
Buna ziua,
Plangere la ITM pentru munca la negru ( ii informati cand ati aflat ca nu aveti inregistrat contractul)
Ati semnat c.i.m. ?
L.am semnat la data de 16 August 2021, urmând în ziua următoare sa meargă cu el la ITM pentru înregistrare. A urmat o perioada în care nu sa dat importanta, după câre mi.a comunicat ca este o copie a contractului în magazin pe care sa îl folosesc în caz de un control. Neregulile le.am depistat în urma unui control la medicul de familie în urma cu 2 săptămâni.

Cornel Vasile a scris:

Ati semnat c.i.m. ?

Mulțumesc!

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Plangere la ITM pentru munca la negru ( ii informati cand ati aflat ca nu aveti inregistrat contractul)

Neinregistrarea nu inseamna munca la negru ... prin urmarea, sesizarea dvs are alt obiect netransmiterea c.i.m. in aplicatia REVISAL.

Alte discuții în legătură

Contract de munca neinregistrat adygrecu adygrecu Buna Ziua. Timp de 10 luni am lucrat la o firma pe baza unui contract de munca, dupa aceste 10 luni am dorit sa plec de la acesta firma doar ca inainte de a ... (vezi toată discuția)
Contract de munca nedeclarat in revisal mototo mototo Angajatorul a incheiat pentru un salariat , incepand cu 01.11.2013 contract de munca cu timp partial pe durata nedeterminata . Contractul a fost ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neinregistrat mircea_g21 mircea_g21 Am lucrat la o firma o perioada de timp cu contractul de munca neinregistrat. Pe toata aceasta perioada am fost asigurat ca acel contract de munca a fost ... (vezi toată discuția)