avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces penal italia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

proces penal italia

buna ziua as vrea sa va intreb care sint etapele unui proces penal si cat poate dura un proces penal un proces penal care este in italia si care a inceput doar dupa 3 ani fiind vorba de un accident de munca
Cel mai recent răspuns: ContSters282092 , utilizator 12:47, 16 Februarie 2013
este bine sa contactati un avocat din Italia, sau un avocat roman din diaspora
practic am contactat un avocat chiar in zilele in care eram in spital pentru ca am inteles ca daca nu se face nimik timp de 3 luni de zile se pierde sau se anuleaza nu stiu exact..dar sint 3 ani imediat 4 si procesul abea a inceput nici nu vorbesc foarte bine italiana dar suficient cat sa ma descurc..nici nu imi permit sa stau mai mult in italia poate asa ar avea timp sa imi explice merg doar la infatisari sau la termenele stabilite practic procesul a inceput in 12 .12.2012daca procesul e penal se va finaliza la fel sau se poate schimba in unul civil care styu ca dureaza mai mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rapire minor Florentina_A Florentina_A Tatal, cetatean italian, a iesit din tara cu minorul in luna iunie 2009, avand incuviintarea mamei printr-o procura. Aceasta a expirat in urma cu un an. Cei ... (vezi toată discuția)
Sentinta finala la casatione italia CIULEILACRAMIOARA CIULEILACRAMIOARA Buna ziua ! Locuiesc in italia , sunt convivente cu un barbat italian. In urma unei sentinte definitive gratie a unei erori judiciare a Curtii de Casatie-Roma, ... (vezi toată discuția)
Divort in romania roxana76 roxana76 Buna ziua .Sunt casatorita cu un italian in Italia de 4 ani. Casatoria a fost de forma pentru a obtine permesso di soggiorno. Am inchiriat un apartament in ... (vezi toată discuția)