avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... masina luata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

masina luata

o persoana are o masina de vanzare. vine un cumparator sa vada masina.se intelege cu proprietarul autoturismului sa ai dea cheile de la masina sa faca o [testare]proprietarul masinii ai da cheile ,iar cumparatorul se urca la volan si fuge cu masina. dupa care acesta vinde masina . este furt sau abuz de incredere?
Cel mai recent răspuns: mariusbt1 , utilizator 22:51, 16 Februarie 2013
fapta descrisa constituie infractiunea de abuz de incredere, testarea nu ar fi trebuit sa aiba loc in lipsa proprietarului autoturismului
dar cumparatorul poate sa circule cu acea masina? sau ce face cu ea daca este pe numele altei persoane?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere in concubinaj geanina2011 geanina2011 buna dimineata! am nevoie de ajutor ......am trait in concubinaj cu cineva timp de 2 ani,inainte de a ma muta cu el am cumparat o masina care este pe numele ... (vezi toată discuția)
Furt masina Nappa Nappa Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu o problema: un cunoscut de-al meu mi-a imprumutat suma de 300 de ron urmand sa-i dau inapoi.el a venit in camera mea ... (vezi toată discuția)
Concubinul a furat din apartamentul meu mai multe lucruri, din care unele de valoare. cum se pedepsește acest lucru și ce măsuri pot fi luate împotriva lui? Maricoj75 Maricoj75 Menționez ca am cumpărat un apartament in timp ce stăteam in concubinaj cu prietenul meu.Cum ap era de renovat cheile le ținea doar el ,domnul ce se ocupa ... (vezi toată discuția)