avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

fostul sot lucreaza in germania cu un contract de munca de la o firma din sibiu si este detasat cu lucrul in germania cum pot obtine recalcularea pensiei alimentare pentru copilul incredintat mie dupa divort :
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:59, 16 Februarie 2013
Print-o actiune in instanta prin care solicitati o pensie de intretinere in cuantumul prevazut de lege, raportat la nivelul veniturilor actuale.

Veniturile le veti afla printr-o adresa trimisa de instanta catre firma angajatoare, dupa ce dvs veti indica locul de munca si adresa societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara gabi474 gabi474 daca fostul sot este plecat la munca in germania dar are contract cu o firma din sibiu eu stiind numai numele firmei cum procedez pentru recalcularea pensiei ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara iuliaiulia1972 iuliaiulia1972 Buna ziua, de 2 ani fostul sot nu a mai trimis pensia alimentara pentru copil. Stiind ca nu are loc de munca, si locuieste impreuna cu mama lui, care este ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ADNANA_DEEA ADNANA_DEEA Buna ziua! In data de 15 februarie s-a declarat desfacerea casatoriei de fostul sot iar fetita mi-a fost incredintata, cuantumul pensiei alimentare a fost ... (vezi toată discuția)