avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

daca fostul sot este plecat la munca in germania dar are contract cu o firma din sibiu eu stiind numai numele firmei cum procedez pentru recalcularea pensiei alimentare?
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 13:54, 21 Februarie 2013
mentionati in actiune datele firmei inclusiv sediul acesteia ( aceasta informatie se poate obtine online sau direct de la Oficiul Registrului Comertului) si solicitati instantei emiterea unei adrese catre aceasta pentru comunicarea veniturilor actuale. in functie de veniturile acestuia se va stabili si recalcularea pensiei alimentare
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2013
ContSters82289, utilizator
Da, daca tatal copilului obtine venituri mai mari decat cele din momentul stabilirii pensiei de intretinere, copilul este indreptatit sa primeasca o pensie mai mare, de aceea va trebui sa formulati o cerere de majorare a pensiei de intretinere, in care sa aratati ca tatal are venituri mai mari fiind incadrat in munca la firma X, instanta va emite adresa catre firma pentru a se comunica veniturile tatalui pentru ultimele 6 luni si se va solutiona actiunea dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara gabi474 gabi474 fostul sot lucreaza in germania cu un contract de munca de la o firma din sibiu si este detasat cu lucrul in germania cum pot obtine recalcularea pensiei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Nicoleta Maria Nicoleta Maria Buna ziua, Cum se poate stabili pensia alimentara unui parinte cetatean strain (francez) in conditiile in care copilul sta cu mama in Romania? Exista ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara in germania roxana  deva roxana deva Buna ziua.As dori un raspuns referitor la cuantumul pensiei alimentare minime in Germania .Fostul meu sot-roman cu drept de munca in Germania -imi trimite acum ... (vezi toată discuția)