avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comercializarea produselor productie proprie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comercializarea produselor productie proprie

Fiind comerciant cu amanuntul, dar si producator de cateva articole catre cine pot vinde productia proprie? Se pot vinde persoanelor juridice ca apoi acestia sa le revanda? Sau este considerat comert cu ridicata?
Cel mai recent răspuns: vferi , utilizator 16:07, 16 Februarie 2013
productia proprie o puteti vinde atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice, pentru vanzarea catre persoane juridice trebuie sa va autorizati codul CAEN specific comertului cu ridicata, cand acestea din urma revand catre terti, vanzarea catre persoanele fizice necesita autorizare CAEN specifica vanzarii cu amanuntul
Deci ca sa imi pot vinde productia catre revanzatori trebuie sa autorizez comertul cu ridicata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt vanzare accesorii geam termopan adela05 adela05 Ce cod caen imi trebuie pt un magazin care vinde accesorii de geam termopan? Multumesc (vezi toată discuția)
Comert cu ridicata onix99 onix99 buna ziua ! daca pote cineva sa_mi explice ce inseamna exact comert cu ridicata mai detaliat adica ex: daca o firma care are activat dupa noul cod caen ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri fata de codul caen 4791 Victorius Victorius Buna ziua, am o mare dilema legata de codul 4791 \\\"Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet\\\" Doresc sa infiintez un ... (vezi toată discuția)