avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

am o prietena care a terminat dreptul la spiru haret in 2009 diploma de licenta inca nu s-a eliberat ,are decat adeverinta in urma scandalului si vrea sa se angajeze ca , contabila , dar angajatorul a spus ca poate sa o angajeze ca jurista o avantajeaza incadrarea de jurist sau este corect sau trebuie sa fie incadrata ca contabila .
care incadrare la locul de munca este corect ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 17:51, 16 Februarie 2013
A terminat dreptul si vrea sa se angajeze contabila ? - probabil vreun post ce poate fi ocupat si cu studii medii . Daca a terminat dreptul si poseda diploma de licenta poate fi incadrata ca jurist ( nu pentru faptul ca o avantajeaza, ci in virtutea calificarii pe care o are). Este corecta incadrarea in functie de calificarea persoanei cat si de cerintele postului ce urmeaza a fi ocupat, intre acestea trebuind sa existe o stransa legatura !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la studii medii la superioare pentru post didactic auxiliar camy flory camy flory Buna ziua. In prezent lucrez la o institutie de invatamant pe post de secretar, sunt incadrata cu studii medii. Anul acesta in iulie o sa dau licenta, daca ... (vezi toată discuția)
Adeverita studii superioare grigionut grigionut Buna ziua A şi dori sa știu dacă este legala următoarea acțiune a firmei unde lucrez. Sunt angajat la o societate de stat din anul 2001 pe post ... (vezi toată discuția)