avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Documente ii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Documente ii

un ii cu obiect de activitate reparatii aparate de telecomunicat ce documente trebuie sa am avize fise protectia munci evaluare riscuri psi documente declaratii ...multumesc
Cel mai recent răspuns: patrascu4986 , utilizator 23:15, 25 Februarie 2013
Orice forma de desfasurare a unei activitati economice trebuie sa aiba fise de protectia muncii, plan PSI, fise de evaluare a riscurilor profesionale, dupa caz.
da le iau si mi le fac singur ca nu are angajati .. eu desfasor activitatea pe acel ii.. platesc la sanatate .. imi fac fisa mie .. nu cred ca e cazul sa apelez la o societate

dar puteti sa imispuneti tot ce trebuie sa am in vedere pentru a desfasura activitatea de reparatii aparate telecomunicatii fara sa ma doara capul ca vine itm , pompieri, garda , protectia cons , mediu , eu mai stiu ce .. multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Februarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
sincer daca am ii ce acte treb sa am , ce sa am in vedere, cod caen e reparaia aparatelor de comunicare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize/autorizatii pentru intreprinderi individuale: intretinere si reparatii auto Cornito Cornito Am infiintat de curind o Intreprindere Individuala cu obiect de activitate intretinere si reparatii auto,si nu stiu ce avize sau autorizatii se cer. Specific ... (vezi toată discuția)
Autorizatie isu romalex romalex Buna ziua,daca am autorizatie de la pompieri din anul 2002,acum trebuie sa obtin alta,noua? (vezi toată discuția)
Ce obligativitati are o microintreprindere fara angajati referitor la psi si protectia muncii? bogdan2783 bogdan2783 Buna ziua, O microintreprindere fara nici un angajat are obligatii de a indeplini cerintele referitoare la PSI si protectia muncii? Daca da care sunt ... (vezi toată discuția)