avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... urgent sa fiu martor o sa am probleme?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

urgent sa fiu martor o sa am probleme?

prietena mea este in divort cu sotul ei si au 3 copii minori ,si inca locuiesc impreuna ,partajul nu l-a facut dar avocatul ei a sfatuito sa isi ia din lucruri si mobila din casa la care mi-a cerut sa fiu ca martor la ce ia din casa ,este normal sa isi ia lucrurile inainte de partaj ? eu pot avea probleme daca semnez ca martor la ce ia din casa? ps : el nu o sa fie prezent cand v-a lua lucrurile.:">:">:">:">
Cel mai recent răspuns: mioara24 , utilizator 21:05, 17 Februarie 2013
Dvs ca martor.. nu.
Corect e sa faca partaj inainte de a le lua sau sa cada de acord cu sotul asupra a ce bunuri ia fiecare, corect e si ca sunt bunuri comune si pana la partaj si doamna e in drept sa foloseasca acele bunuri.
Faceti un inventar ( cu cat mai multe elemente pt identificare- serie pt electrice; electronice) pt toate bunurile comune aflate in casa si un proces verbal cu ce bunuri ia sotia si unde se vor afla aceste bunuri pana la partaj, in doua exemplare, semnati si dvs si vreun vecin si ii lasati si sotului un ex.
Faceti si copii la ce facturi mai exista pt acele bunuri
multumesc frumos
NU stiu ce sa spun, daca ia bunuri folosite in comun sau mai mult de sot, se duce putin spre furt intre soti! Nu inteleg ce avocat a sfatuit-o asa, e o declaratie de razboi si o sa-si faca divortul si/sau partajul foarte greu din cauza unei nesabuinte!

Mai bine ar sta de vorba oamenii aia doi, poate se inteleg.
au incercat cu vorba buna si nimic d 2 ani suporta indeferenta lui si ea si cei 3 copii ai lor din care 2 gemeni d 2 ani jumate care ei nu pot intelege dc tatal lor tipa fara motiv si nu se joaca cu ei sau fata cea mare d 8 ani nu intelege dc toti tatii isi scot copii in parc si ea mergea cu familia mea sau dc el isi cumpara ciocolata si o ascunde prin te miri c locuri ...eu nu concep un trai pentru niste copii fara nici o vina ....ea a plecat d acasa a luat ce a crezut d cuvinta ca foloseste copii si a facut inventar ,proces verbal pe care l-am semnat eu si inca un martor din afara familiei....va multumesc din suflet pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept fara partaj andreidani andreidani Buna,As dori va rog si eu unrapuns,De curind am terminat divortul .Nu avem copii minori Acum as dori ca din bunurile din casa care le-am facut impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara. o cunoștință, mama a doi copii minori locuiește ... Elenarom Elenarom Buna seara. O cunoștință, mama a doi copii minori locuiește împreună cu soțul in casa acestuia. De ceva vreme ,soțul se poarta foarte urat si nu ... (vezi toată discuția)
Partajarea bunurilor dlp dlp buna ziua!am 4 ani de cand sunt divortat ,timp in care am locuit cu parintii.fosta sotie si cei doi copii au ramas sa locuiasca in casa care este cumparata in ... (vezi toată discuția)