avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate angajari studenti la drept
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

angajari studenti la drept

stiti vreo societate civila de avocati sau cabinete individuale de avocatura care angajeaza studenti in anul 2 la Universitatea Bucuresti care chiar isi doresc sa lucreze in acest domeniu?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:36, 16 Februarie 2013
Problema este ca nu ati putea sa intrati in instanta.
Ce ati putea sa faceti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de munca in domeniul juridic mihaela dinca mihaela dinca Buna ziua! Numele meu este Mihaela Dinca,sunt din Bucuresti,am 29 ani,in prag de licenta la Facultatea de Drept si Administratie Publica (Universitatea Spiru ... (vezi toată discuția)
Vreau sa invat cat mai mult. in ce conditii pot colabora cu profesionistii pentru imbogatirea cunostintelor practice? ContSters291672 ContSters291672 Buna ziua. Am sa incep prin a mentiona ca sunt studenta in anul II la Drept , in cadrul Universitatii Ovidius Constanta. Invat foarte mult si am note mari, imi ... (vezi toată discuția)
Practica de specialitate Avocat Liviu Samoila Avocat Liviu Samoila Buna ziua! Sunt student la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, anul III din toamna, si mi-ar placea sa efectuez un stagiu de ... (vezi toată discuția)