avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale declaratie model 2 sau 3 orc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

declaratie model 2 sau 3 orc

Buna ziua,
Vreau sa autorizez noi obiecte de activitate la sediu si punct de lucru. In trecut au mai fost autorizate activitati pe ambele si toate codurile caen ce le autorizez acum sunt in statut. De asemenea autorizez pentru prima data activitati pe teren.
Ce documnente depun la orc?
Ce declaratii fac, model 2 sau 3?
E corect pt pct de lucru si sediu 3 iar pt cele de pe teren 3?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 05:00, 17 Februarie 2013
pt teren 2?
Atunci cand faceti vorbire de "teren", cred ca va referiti la activitati la terti. Daca aveti deja inscrise in actul constitutiv obiectele de activitate, veti completa declaratia model 2 (completati una singura - atat pentru punctul de lucru, cat si pentru activitati la terti). Cu stima.
Declaratia 2 pentru Activităţi desfăşurate în afara sediului social/profesional şi a sediilor secundare (punctelor de lucru) - pe teren cum vati exprimat dvs.
Declaratia 3 in care veti trece activitatile autorizate anterior + activitatile noi pe care doriti sa le autorizati. Si sa nu uitati sa predati Certificate constatatoare in original (cele pe care le-ati primit cand ati autorizat primele activitati la sediu si punctul de lucru), deoarece veti primi alte constatatoare care vor cuprinde atat autorizarile vechi cat si cele noi.
Declaratia 3 se depune atunci cand modificam declaratia initiala!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare s.r.l. la registrul comertului bea_foris bea_foris Buna ziua, o societate si-a schimbat sediul, ca urmare a trebuit sa depune Declaratia pentru autorizarea activitatilor la noul sediu. Noul sediu este in alt ... (vezi toată discuția)
Modificare punct de lucru anramona2004 anramona2004 Am un SRL cu sediul social la adresa unde locium, iar punctul de lucru este la o alta adresa.Acum am inchiriat un spatiu de la o societate comerciala si vrem ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie model 3 iliez iliez Buna ziua, In vederea autorizarii mai multor activitati la sediul social as avea si eu nevoie de cateva sfaturi: 1. Daca anterior am avut depusa o ... (vezi toată discuția)