avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Doua apartamente
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Doua apartamente

Daca un cetatean are doua apartamente si locuieste doar in unul, cum plateste cheltuielile de intretinere?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters65005 , utilizator 14:55, 17 Februarie 2009
Va referiti la cheltuielile catre asociatia de proprietari, in situatia in care consumurile nu sunt contorizate?

sorin2tudora a scris:

Daca un cetatean are doua apartamente si locuieste doar in unul, cum plateste cheltuielile de intretinere?
Multumesc

Plateste cheltuieli de intretinere ce se repartizeaza pe suprafata la ambele apartamente si cheltuieli care se repartizeaza pe numar de persoane numai la apartamentul unde locuieste .
Multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii proprietari. cheltuieli intretinere Wuwwus Wuwwus Va rog sa-mi spuneti cum sunt repartizate cheltuielile de intretinere pe care trebuie sa le achite un proprietar, care nu a locuit in apartament in luna ... (vezi toată discuția)
Plata asociatie simonasimona simonasimona de doi ani nu mai locuim la garsoniera, am facut cerere sa ne scoata de la plata asociatiei dar noi platim in continuare cheltuieli administrativesi apa ... (vezi toată discuția)
Locuinta de vacanta - ra carmenbucur carmenbucur Titlu : Locuinta de vacanta - care sunt cheltuielile corecte de achitat ??? Am o locuinta de vacanta, o garsoniera la munte, dar acolo ajung destul de ... (vezi toată discuția)