avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calomnie la munca post demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calomnie la munca post demisie

Am demisionat prin acordul partilor dintr-o multinationala cu peste 2000 de angajati numai in Romania. La o luna dupa demisie, diversi colegi mi-au spus ca fostul meu sef a raspandit in firma zvonul fals cum ca as fi plecat pe motiv ca am avut o relatie cu clientul si clientul mi-a gasit un alt post. Acum toata lumea vorbeste in firma cu dispret la adresa mea si pun pe seama ‘relatiei imorale’ toate succesele mele din ultimii 4 ani. Multi fosti colegi m-au sunat sa ma intrebe daca este adevarat. Reputatia mea este distrusa.
Cum ma pot apara si ce pot face in aceasta situatie?
Imi puteti recomanda un avocat specializat pe probleme legate de Codul Muncii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:07, 17 Februarie 2013
In temeiul deciziei RIL pronuntata de procurorul general al parchetului ICCJ,insulta si calomnia nu mai sunt sub incidenta penala
Daca apreciati ca detineti probe temeinice care sa dovedeasca ca prin afirmatii vi s-au adus atingere onoarei,imaginii,reputatiei si demnitatii dvs ,aveti dreptul sa formulati actiune in justitie impotriva autorului afirmatiilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie mrs282 mrs282 Buna ziua! Am o mare problema. Am plecat din tara de 4 luni. In ziua in care am plecat un fost asociat a zis ca i-am spart casa si i-am furat nu stiu, circa ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau in judecata pentru calomnie ? myabubu myabubu Seful sotului meu le-a acuzat ca a furat din firma si le-a fortat sa isi dea demisia iar acesta a semnat si nu a intrebat ce dovezi are.As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Calomnia ContSters263719 ContSters263719 Care sint articolele din lege referitoare la calomnie? (vezi toată discuția)