avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot sa dau in judecata pentru calomnie ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot sa dau in judecata pentru calomnie ?

Seful sotului meu le-a acuzat ca a furat din firma si le-a fortat sa isi dea demisia iar acesta a semnat si nu a intrebat ce dovezi are.As dori sa stiu daca pot sa il dau in judecata pentru calomnie asa ceva nu este posibil nici macar un preaviz sau ceva sunt extrem de suparata.
Ultima modificare: Duminică, 16 Septembrie 2012
myabubu, utilizator
Cel mai recent răspuns: myabubu , utilizator 10:22, 16 Septembrie 2012
Insulta si calomnia in temeiul deciziei RIL promovat de procurorul general al parchetului ICCJ nu mai sunt incriminate
In situatia in care detineti probe temeinice care sa dovedeasca ca acuzele au cauzat prejudicii de imagine,de reputatie ale onoarei,aveti dreptul sa promovati actiune civila
Ati putea sa imi spuneti ce probe mai exacte as putea sa aduc.Puteti sa imi dati exemple deoarece este prima data cand ne aflam intr-o astfel de situatie si avem nevoie de putin ajutor va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie mrs282 mrs282 Buna ziua! Am o mare problema. Am plecat din tara de 4 luni. In ziua in care am plecat un fost asociat a zis ca i-am spart casa si i-am furat nu stiu, circa ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pot actiona in justitie pt calomnie chiar daca a fost abrogat art? luminita01 luminita01 Am facut plangere penala pt.amenintare si vreau sa stiu cum procedez si pt faptul ca am fost jignita in fata a mai multor persoane destul de grav. Se pot ... (vezi toată discuția)
Calomnie la munca post demisie ElizaP ElizaP Am demisionat prin acordul partilor dintr-o multinationala cu peste 2000 de angajati numai in Romania. La o luna dupa demisie, diversi colegi mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)