avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 392A
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 392A

Declaratia 392 se poate depune si electronic? Pe ANAF nu apare versiunea pt. 2012.

Ma poate ajuta cineva?

[EDITAT postarea cu majuscule]
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:03, 17 Februarie 2013
Declaratia 392 se depune in format electronic, doar la ghiseele organelor fiscale sau la posta, prin scrisoare recomandata.Trebuie sa fie insotita de formularul printat cu ajutorul programului de asistenta, semnat si stampilat.

Declaratia se tipareste in doua exemplare: un exemplar se depune la Fisc impreuna cu suportul electronic, iar un exemplar se pastreaza de catre persoana impozabila, avand confirmarea de primire pe acesta sau recipisa de depunere a formularului la posta.

:offtopic:@OOANA1977

V-am editat postarea si am rugamintea ca in viitor sa evitati scrierea cu majuscule in forum. Contravine regulamentului, iar citirea textului este obositoare.

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 392b Anaeli195 Anaeli195 Buna seara, Puteti sa-mi spuneti, Decl.392 B se depune in format pdf.sau conform versiunii 1.0.6. din 24.01.2014 care se descarca de pe saitul anaf ? In ... (vezi toată discuția)
392b atancoc atancoc Sunt administrator la o I.I si as dori sa va adresez o singura intrebare:am obligatia de a depune declaratia 392B?Mentionez ca nu sunt platitor de TVA.:yeah: (vezi toată discuția)
Despre dec 392b iosifnagy iosifnagy buna seara. as vrea sa intreb referitor la dec 392b,daca este obligatoriu sa se depuna in format electronic? de unde se preiau datele pentru declaratie? doar ... (vezi toată discuția)