avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri neimpozabile !?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri neimpozabile !?

Buna ziua,

in situatia in care un apartament contractat cu credit bancar pe persoana fizica este inchiriat unei alte persoane fizice poate fi considerat cheltuiala deductibila plata impozitului de 16%*75% din valoarea declarata?

Am aflat neoficial ca acest impozit poate fi considerat o cheltuiala deductibila pana la valoarea ratei aferente creditului,este adevarat ?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Declaratie 200 adrianoanea adrianoanea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie legata de ce aume se incadreaza ca si cheltuiala deductibila, in cazul in care ca si persoana fizica, dupa ... (vezi toată discuția)
Schimb imobiliar margele margele Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema legata de un schimb imobiliar intre o soc.com. (SRL) si o persoana fizica. Soc. com. la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Impozit 16 % pe venit pinky_26 pinky_26 Buna seara ! Am o garsoniera pe care am inchiriat-o de curand. Ma intereseaza si pe mine ce pot face cu contractul. Adica ori il duc la financiar pentru ... (vezi toată discuția)