avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... IMM sau PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

IMM sau PFA

Buna ziua, recent m-am hotarat sa ma apuc de o mica afacere cu bijuterii facute manual..acasa..intrebarea mea este care ar fi cea mai buna modalitate de a lucra in legalitate. Pentru PFA din cate am citit as avea nevoie de o atestare in domeniu; act care imi lipseste..as putea sa ma descurc si fara acesta?
In speranta unui raspuns cat mai clar si mai rapid va multumesc anticipat.:)
Cel mai recent răspuns: Doncea_Elena , utilizator 11:54, 18 Februarie 2013
Nu, cu siguranta, la solicitarea de autorizare a functionarii la Registrul Comertului trebuie sa depuneti documentul solicitat, respectiv diploma din care sa rezulte pregatirea dvs profesionala in domeniul respectiv.
ok..asta inseamna ca trebuie sa ma interez unde pot face un curs..aveti idee care sunt costurile pt a infiinta un PFA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie pfa obligatoriu? ioanateona2002 ioanateona2002 Confectionez bijuterii hand made din margele, bijuterii fantezie. Ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a-mi face un pfa, deoarece vreau sa imi vand ... (vezi toată discuția)
Pfa fara diploma in domeniu gratiela1 gratiela1 Buna seara. Am o diploma care nu este in domeniul in care doresc sa devin PFA (cercei, bratari coliere din margele). Diploma este in domeniul mecanic, iar pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa pentru service calculatoare AdrianM7 AdrianM7 Buna ziua, am 21 de ani, sunt student la zi si sunt angajat la norma de 6 ore/zi ca lucrator comercial intrun magazin de haine. As dori sa infiintez un PFA ce ... (vezi toată discuția)