avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamare corporala din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamare corporala din culpa

buna ziua la toata lumea..as dori sa primesc un sfat in legatura cu un accident rutier petrecut in 2010 care s-a soldat cu ranirea unei persoane care s-a angajat in traversarea drumului public cu 3 metri dupa o trecere de pietoni.la judecarea cauzei pe fond am primit o pedeapsa de un an cu suspendare..as mai avea vreo sansa la recurs sa-mi dovedesc nevinovatia?
Cel mai recent răspuns: mariustec , utilizator 10:27, 19 Februarie 2013
sper ca ati primit mesajul, exista sanse evident
depinde ce s-a facut in dosarul penal pana in prezent. Din cate banuiesac eu, probabil s-a stabilit o culpa comuna, daca veti detalai problema, voi veni cu suplimentari la raspuns.
E buna asta cu culpa comuna, nu e nici o culpa a pietonului sa fim realisti
pietonii nu au ce cauta in drum.3 metri inainte sau dupa trecerea de pietoni nu e nicidecum o pozitie favorabila pietonului accidentat
asa stiam si eu ca pietonii nu au voie sa traverseze decat prin locuri permise adica treceri pentru pietoni si numai dupa ce se asigura..numai in romania pietonii se asigura dupa ce traverseaza strada(sa nu-i urmareasca cineva sa le fure portofelul)..

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni deoarece victima nu a fost atenta ioan-cristian ioan-cristian in data de 19.08.2011 am accidentat o fata pe trecerea de pietoni. eu am incetinit la prima trecere de pietoni, iar ea crezand ca masina o sa se opreasca a ... (vezi toată discuția)
Trecere strada colț intersecție ilarion_tgv ilarion_tgv Bună seara, În aceasta seara, tocmai am fost santionat ca, am trecut strada prin loc nepermis, conform specificatiilor agenului de politie. În realitate ... (vezi toată discuția)
Accident masina si pieton dan gina dan gina eu pieton am travsersat pe langa trecerea de pietoni, de fapt la 5,80 inainte de trece, a venit o masina in curba, m-a lovit usor, organul constatator nu a ... (vezi toată discuția)