avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... locul de munca-schimbarea sediului in alta localitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

locul de munca-schimbarea sediului in alta localitate

buna ziua! In ctr de munca la litera" D. Locul de munca, se prevede urmatoarele:
1.Activitatea salariatului se desfasoara in principal la sediul V... situat in Ploiesti, str....,nr..
2.In lipsa unui loc de munca fix salariatul va desfasura activitatea astfel:-
3.Angajatorul are dreptul de a solicita salariatului, pentru perioade determinate ce nu pot depasi 60 de zile, sa isi desfasoare activitatea si in alte locatitati.In aceasta situatie, toate cheltuielile legate de deplasare, cazare vor fi suportate de Angajator, cu conditia ca aceasta sa fi fost necesare desfasurarii activitatii salariatului."

Eu lucrez in Ploiesti si m-au anuntat ca se va inchide punctul de lucru din Ploiesti si ne vor muta la sediul din Bucuresti si voi primi pt chetuieli deplasare 100 lei.Nu consider ca sunt suficienti. Cum pot actiona? O reclamatie la ITM sau angajatorul este acoperit prin clauzele contractuale?Astept un raspuns. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:30, 18 Februarie 2013
Daca spune "toate cheltuielile", dvs. pe baza decontului de cheltuieli veti putea dovedi ca acestea insumeaza mai mult de 100 lei.
Nu cred ca ITM-ul are atributii in acest sens... ci doar o actiune in instanta va putea obliga angajatorul la decontarea acestor cheltuieli...
Cheltuielile de deplasare Bucuresti - Ploiesti dus intors nu fac mai mult de 100 lei ... puteti verifica atat costul biletului pe CFR, cat si cu microbuzul ...
cheltuielile de deplasare dus-intors Bucuresti-Ploiesti minim 20 zile lucratoare depasesc 100 lei.
Daca este vorba despre o luna de zile .. dar din mesajul dvs initial nu reiese asa ceva ...

Ar trebui sa vb cu angajatorul despre acea clauza din c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontarea navetei profesorilor ioana35 ioana35 Buna ziua! as dori sa va prezint o mica problema si dilema cu care ma confrunt. Sunt cadru didactic; fac naveta, cam 50 kilometri pana la scoala, cu masina ... (vezi toată discuția)
Decotare naveta si cheltuieli deductibile ptr firma mihai_plo mihai_plo Buna, as avea si eu va rog nevoie de un raspuns: eu sunt din Ploiesti dar sunt angajat in Bucuresti; in acest caz pot cere firmei la care sunt angajat sa imi ... (vezi toată discuția)
Interpretarea si respectarea unor aticole din contractul colectiv de munca ContSters328374 ContSters328374 In CCM al fabricii , la articolul 264 se stipuleaza: (1) In cazul salariatilor care au serviciul intr-o localitate si domiciliul in alta localitate[b],[/b] ... (vezi toată discuția)