avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie angajat

Buna ziua,

As dori dace se poate o informatie.Un salariat angajat prin contract individual de munca perioada determinata 21 luni poate demisiona in aceasta perioada(au trecut trei luni de la angajare) conform art 81 Codul Muncii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 18 Februarie 2013
da se poate daca nu ai alte clauze in contractul individual de munca
LA ELEMENTUL ALTE CLAUZE DIN CIM S-A BARAT PERIOADA DE PROBA ,
S-A TRECUT DOAR 20 ZILE LUCRATOARE PENTRU CONCEDIERE SI PREAVIZ DEMISIE.
LA PUNCTUL e)ALTE CLAUZE S-A BARAT.
@consela

Ce legatura are ca au trecut 3 luni de la angajare?
Poate demisiona cand doreste deoarece demisia este actul unilateral de vointa a salariatului, care, printr-o notificare scrisa, comunica angajatorului incetarea contractului individual de munca, dupa implinirea unui termen de preaviz - sau daca angajatorul renunta partial ori total la preaviz, fara efectuarea preavizului...
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2013
Dragos Stefan, Consultant resurse umane
Orice tip de c.i.m. poate inceta la initiativa salariatului prin demisie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligata sa demisionez Eu.sa Eu.sa In urma unor schimb de replici cu sefa mi s.a comunicat ca pot pleca si sa nu mai vin si sa ii duc demisia. Eu ce sa inteleg. Ca sunt concediata sau ca plec ... (vezi toată discuția)
Somare depunere demisie utilizatornou_2014 utilizatornou_2014 Buna ziua, Sora mea este angajata la o banca pe un post de recuperator creante de 11 ani. Pe fiecare luna au targeturi, enorm de mari de indeplinit, din ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 23.10.2021 ar fi trebuit sa reincep munca ... Lorena2 Lorena2 Buna ziua, In data de 23.10.2021 ar fi trebuit sa reincep munca dupa concediu crestere copil,postul a fost ocupat sau nu se poate cu alte cuvinte, ca ... (vezi toată discuția)