avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu un locatar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu un locatar

Buna ziua,am o problema cu o locatara a blocului si cu administratorul.Locatara blocului a trecut la intretinere o persoana dar in apartament locuiesc 2 persoane(raspunsul dat de ea a fost ca fiica sa este somera si nu isi permit sa plateasca 2 persoane la intretinere)...aceasta situatie exista deja de 3 luni,am fost la presedinta blocului sa ia la cunostere situatia si sa rezolve,insa nimic nu s-a schimbat,deoarece atat administratoarea cat si presedinta sunte in relatii destul de bune cu locatara in cauza.Am fost si la locatara in cauza si iam explicat ca asa ceva nu e normal,a spus ca nu o intereseaza.Ce se poate face in situatia data?
Cel mai recent răspuns: Crinel , utilizator 16:09, 20 Februarie 2013
cu ce va deranjeaza?
Ma deranjeaza ca nu se resprecta anumite reguli...sunt aceleasi regului pentru toti locatari,dar unii sunt scutiti de ele?...
Sigur ca nu este normal si deranjeaza incorectitudinea si atitudinea abuziva a presedintei si administratorei.

Incercati si va convingeti vecinii si impreuna faceti o sesizare scrisa catre presedinta asociatiei semnata de cat mai multi proprietari. In aceasta situatie puteti face presiune pe presedinta si administratora sa respecte regulile pentru toata lumea.
Am facut o sesizare scrisa catre presedinta rezultatul a fost 0.Am anuntato pe administratoare ca nimeni nu e de acord cu situatia data,raspunsul ei a fost:"v-as sugera sa nu vi-o puneti in cap pe respectiva",imi venea ii trantesc usa in cap.Ma gandeam daca exista vreo cale legala sa anunt anumite autoritati cu privire la situatia data?
Sesizarea la conducerea as. prop. trebuie facuta in scris. Raspunsul, chiar 0 (zero) trebuie sa fie dat tot in scris. Cu acest raspuns faceti o sesizare la Primaria locala unde de obicei fiinteaza un biro/servici as. prop. Sesizarea sa fie insotita de o copie a raspunsului presedintelui.
Asa ceva (ca este somera si nu-si permite... ) nu l-am mai auzit pana acum in toate discutiile de pe forum, dar asa cum spunea cineva pe alt topic, la cata saracie este in romanica, ce sa ma mai mir? Dar parca nici asa. Am inteles ca nu este bine sa te contrez cu vecina (sugestia administratorei), pesemne o fi vre-o vrajitoare, ceva? Fiti seriosi!
Succes!

Alte discuții în legătură

Am probleme cu administratora de bloc unde ma indrumati sa merg, la primarie nu am primit nici un fel de ajutor! Gabriel Toth Gabriel Toth De foarte multa vreme, ma confrunt cu probleme uriase privind plata intretinerii la bloc din culpa administratorei, cui sa ma adresez, am 7000 de lei ... (vezi toată discuția)
Administrator asociatie de proprietari lizica lizica Buna seara, Poate un Administrator al Asociatiei de Proprietari sa fie inlouit, prin imputernicire, de catre fiica acestuia? (vezi toată discuția)
Penalitati retroactive plata intretinerii robertionut robertionut Buna ziua, am avut de plata 9 luni de intretinere (suma 2.500 lei). Dupa o discutie cu administratoru si presedintele blocului mi au propus ca daca achit suma ... (vezi toată discuția)