avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu un locatar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu un locatar

Buna ziua,am o problema cu o locatara a blocului si cu administratorul.Locatara blocului a trecut la intretinere o persoana dar in apartament locuiesc 2 persoane(raspunsul dat de ea a fost ca fiica sa este somera si nu isi permit sa plateasca 2 persoane la intretinere)...aceasta situatie exista deja de 3 luni,am fost la presedinta blocului sa ia la cunostere situatia si sa rezolve,insa nimic nu s-a schimbat,deoarece atat administratoarea cat si presedinta sunte in relatii destul de bune cu locatara in cauza.Am fost si la locatara in cauza si iam explicat ca asa ceva nu e normal,a spus ca nu o intereseaza.Ce se poate face in situatia data?
Cel mai recent răspuns: Crinel , utilizator 16:09, 20 Februarie 2013
Cred ca trebuie lamurit exact de la ce cote de contributie a fost scutita acea persoana, poate ne spuneti mai exact. Despre ce fel de cheltuieli doriti sa intrebati ?. La ce este scutita acea persoana fata de restul locatarilor care locuiesc in mod curent in cladire ?.Care este statutul acelei persoane scutita de la plata unor cheltuieli ?.
Era vorba despre cheluielile lunare alea blocului(intretinere).Primeste si subventie pentru intretinere(adica din intreaga intretinere i se mai scade o suma deoarece are venitul mediu lunar/ membru de familie mai mic de 615 lei).Femeia este pensionara,este femeia de servici a blocului.Cel mai mult ma deranjeaza ca ne ia pe restul locatarilor de prosti,si restul persoanelor din bloc au vorbit cu administratoarea dar fara nici un rezultat.Voi incerca din nou cu sesizarea scrisa si cu raspunsul presedintei as.proprietarilor voi merge la primarie.
[EDIT = pe acest forum nu se face niciun fel de discriminare etnica, nici macar in gluma]
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2013
elga50, moderator
Care sunt cheltuielile lunare ale blocului ( intretinere) mai precis ?.
Nu aveti de ce sa mergeti la Primarie, va irositi timpul.

In baza raspunsului de la asociatie faceti plangere penala impotriva presedintelui in temeiul art. 246 Cod penal.

Fapta funcţionarului public, care, în exerciţiul atribuţiilor sale de serviciu, cu ştiinţă, nu îndeplineşte un act ori îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o vătămare intereselor legale ale unei persoane se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am probleme cu administratora de bloc unde ma indrumati sa merg, la primarie nu am primit nici un fel de ajutor! Gabriel Toth Gabriel Toth De foarte multa vreme, ma confrunt cu probleme uriase privind plata intretinerii la bloc din culpa administratorei, cui sa ma adresez, am 7000 de lei ... (vezi toată discuția)
Administrator asociatie de proprietari lizica lizica Buna seara, Poate un Administrator al Asociatiei de Proprietari sa fie inlouit, prin imputernicire, de catre fiica acestuia? (vezi toată discuția)
Penalitati retroactive plata intretinerii robertionut robertionut Buna ziua, am avut de plata 9 luni de intretinere (suma 2.500 lei). Dupa o discutie cu administratoru si presedintele blocului mi au propus ca daca achit suma ... (vezi toată discuția)