Buna ziua am casa la tara plus 7 terenuri arabile am niste vecini care vor sa imi cumpere un teren da problema este ca terenul respectiv este pe numele bunici adica mama lu tatal meu care ea a decedat mai demult si tata nu a facut succesiunea si acuma a murit si tata.Ce varianta as avea sa pot sa vand terenul respectiv?Va astp.rasp.dvs Va multumesc
Pai nu putem dezbate aici succesiunile in forum. Va prezentati la un notar de pe raza judecatoriei unde tatal dvs a avut ultimul domiciliu si dezbateti succesiunile succesiv. Va trebuie certificatele de deces ale bunicii si tatalui , actele de proprietate , 2 martori care I su cuniscut pe defuncti, certificate fiscale pe bunuri, mostenitorii toti prezenti, acte de stare civila care sa dovedeasca rudenia mostenitorilor cu defunctii, adica acte de nastere, casatorie....
Dupa eliberarea certificatului de mostenitor faceti cadastru si intabulare si apoi contract de vanzare cumparare .
ok am inteles da nu vreau sa fac succesiune acuma vreau doar sa vand un teren si nu se merita sa fac succesiunea pentru un teren.Eu am inteles ca doar daca am succesiunea facuta doar atunci pot sa vad,ma gandeam ca am o alta varianta dea putea vinde fara succesiune
Va rog
alexutzu1234
Buna ziua am casa la tara plus 7 terenuri arabile am niste vecini care vor sa imi cumpere un teren da problema este ca terenul respectiv este pe numele bunici ... (vezi toată discuția)