avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate emigrare Canada cu cetatenie maghiara
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

emigrare Canada cu cetatenie maghiara

Buna ziua!! am mai scris pe acest site, imi cer scuze daca ma repet! dar avem nevoie de ajutor cu un sfat! daca ati putea sa ne indrumati ne-ar fi de mare folos, eu cu sotia si fetita noastra avem dubla cetatenie si am dorii sa emigram in Canada, sunt constient ca mai gasesc asemenea intrebari pe forum:D, daca as pleca eu primul si acolo sa ma adresez autoritatiilor si sa obtin un permis de munca, dupa care sa inaintez actele necesare pentru a putea ramane acolo cu familia, exista si aceasta posibilitate? va rog sa ne indrumati! Multumim anticipat!!!!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 15:26, 19 Februarie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare de neobiectie cdebreczy cdebreczy buna tuturor imi cer scuze, dar sunt proaspat intrat si voi aborda un subiect care, probabil, a mai fost atacat... cel al scrisorii de ... (vezi toată discuția)
Emigrare canada eugen_costi eugen_costi Buna ziua As avea si eu o intrebare : cum as putea emigra in Canada la rudele mele. El lucreaza ca Manager la o fabrica si sotia lui la fel. ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere al copilului nascut in strainatate TCristina TCristina Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: Suntem o familie de 4 persoane, mama (eu), tatal si unul din copii nascuti in Romania,cetateni romani. Al doilea ... (vezi toată discuția)