avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Emigrare Canada
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Emigrare Canada

Buna ziua


As avea si eu o intrebare : cum as putea emigra in Canada la rudele mele. El lucreaza ca Manager la o fabrica si sotia lui la fel. Au cetatenie canadiana. As putea pleca daca mi-ar face contract de munca?? As obtine mai usor viza??

Multumesc
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 21:37, 27 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Nu prea imi e de mare ajutor. Ma interesa daca stie cineva modalitatea de obtinere a vizei mai usor sau daca se poate pleca pe contract de munca.
Rudele dv ar putea sa solicite angajarea dv… Trebuie sa faca o cerere la Biroul imigrari din localitatea de resedinta. Cererea ar fi acceptata in cazul in care nu ar solicita acel loc de munca un cetatean canadian care sa poata indeplini cerintele pentru ocuparea postului respectiv.

Am copiat pt dv:
Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.
Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada
Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.
Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.
La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.
Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.
Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La capatul puterilor Maria Nigel Maria Nigel dupa o viata de muncaa si corectitudine.#-o..de o luna am ajuns la concluzia ca e mai bine pt copiii mei sa incep o noua provocare...voi depune dosar de ... (vezi toată discuția)
Acordare viza sua coldmountain coldmountain Buna ziua tuturor. Am cunoscut pe cineva, roman plecat in SUA de 20 de ani, are cetatenie americana si canadiana, vine la vara in Romania si si-a exprimat ... (vezi toată discuția)
Emigrarea si cazierul Mistretu Mistretu pot pleca in afara europei de preferat australia daca am cazierul patat? (vezi toată discuția)