avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate la capatul puterilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

la capatul puterilor

dupa o viata de muncaa si corectitudine.#-o..de o luna am ajuns la concluzia ca e mai bine pt copiii mei sa incep o noua provocare...voi depune dosar de emigrare in canada........................;)
Cel mai recent răspuns: Maria Nigel , utilizator 10:51, 21 Mai 2011
nu doresc sa va dezamagesc cu cele ce voi reda..;am amici in Canada ce mi-au exprimat in clar ca nu "curge" miere,lapte etc pe strazile Canadei;dimpotriva,viata este poate chiar mai dura ca si aici.evident,depinde de profesie,grad de pregatire etc.una este sa ai brevet de pilot,de ex ..consider ca orice provocare in viata,atunci cand ai puterea si energia necesara,trebuie exprimata.in fond,in 10 ore puteti a reveni pe taramul patriei natale:).orice decizie luati, eu va urez multa bafta si succes in viata.
av zagrean
multumesc pt urari....si ma bucur ca sunteti avocat pt ca asa o sa intelegeti de ce am luat aceasta decizie.Am fost casatorita 10 ani si dupa 4 ani de proces de divort am ajuns si la partaj. Un apartament cu 3 camere achizitionat in timpul casat. cu aceeasi ani de munca a Partajul a fost urmatorul.....75% sotului si 25% mie.........lui i-a atribuit casa mie mobila si copilul.....deci dupa 10 ani de munca statul mi-a oferit o viata de om al strazii....cu mobila si copil. poate nu va curge lapte si miere dar daca voi munci voi fi sustinuta de acel stat sa ofer o educatie fiicei mele
Buna dimineata,
Daca doriti neaparat sa parasiti tara,ar trebui sa va orientati foarte atent asupra acestui aspect.Nu stiu daca indepliniti cerintele pentru Noua Zeelanda..
Si totusi aici puteti face mai multe,daca nu va sustine statul,va sustin rudele,prietenii,etc...pe cind acolo...
Aici,sunteti acasa...:luck:
nu plec in plec in noua zeelanda ci in Canada
Inainte de a investi suflet intr-o iluzie ar trebui sa va autoevaluati sansele de obtine viza pentru Canada. In primul rand trebuie sa stapaniti foarte bine una dintre cele 2 limbi oficiale ale Canadei, franceza sau engleza, este o conditie eliminatorie in procedura de obtinere a vizei de emigrare.

Ca sa puteti aprecia in ce masura aveti sanse sa obtineti viza gasiti aici un test de autoevaluare in limba engleza:
[ link extern ]
si aici unul in limba franceza:
[ link extern ]

Indiferent de hotararea pe care o veti lua, va doresc succes, noroc si putere :)

P.S. Noua Zeelanda, Canada, SUA – tara conteaza mai putin, parerea mea. Presupunand ca ati pleca, fara un contract de munca sau o ruda/cunostinta care sa va sustina la inceput v-ar astepta prea multe necunoscute. Asta in conditiile in care spuneti ca vreti sa plecati cu tot cu fata in varsta de 17 ani, care probabil e inca la scoala...
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
ContSters196669, utilizator

Alte discuții în legătură

Adoptie andre-canada andre-canada Ma aflu in urmatoarea situatie: Am emigrat in Canada, impreuna cu fiica noastra si cu nepotica noastra (fiica fiicei). Nepotica a obtinut statutul de rezident ... (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare pentru a pleca cu un minor in canada, daca sunt divortata si copilul mi-a fost incredintat din 2005 ContSters155407 ContSters155407 Buna ziua, sunt divortata din 2005, moment in care mi s-a incredintat minorul acum in varsta de 8 anisori. De la momentul inceperii divortului (Dec. 2004) si ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala tata pt vacanta copil in canada ramonel80 ramonel80 Buna ziua! Am un copil de 11 ani, care imi e incredintat spre crestere si educare prin decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila (nu am fost ... (vezi toată discuția)