avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate la capatul puterilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

la capatul puterilor

dupa o viata de muncaa si corectitudine.#-o..de o luna am ajuns la concluzia ca e mai bine pt copiii mei sa incep o noua provocare...voi depune dosar de emigrare in canada........................;)
Cel mai recent răspuns: Maria Nigel , utilizator 10:51, 21 Mai 2011
am discutat problema plecarii in primul rand cu fiica cea mare....si isi doreste o provocare....sansa de a studia in Canada la Concordia e un vis frumos si vreau sa le urc pe culmi cat mai inalte. Aici ma refer la ambele fiice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptie andre-canada andre-canada Ma aflu in urmatoarea situatie: Am emigrat in Canada, impreuna cu fiica noastra si cu nepotica noastra (fiica fiicei). Nepotica a obtinut statutul de rezident ... (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare pentru a pleca cu un minor in canada, daca sunt divortata si copilul mi-a fost incredintat din 2005 ContSters155407 ContSters155407 Buna ziua, sunt divortata din 2005, moment in care mi s-a incredintat minorul acum in varsta de 8 anisori. De la momentul inceperii divortului (Dec. 2004) si ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala tata pt vacanta copil in canada ramonel80 ramonel80 Buna ziua! Am un copil de 11 ani, care imi e incredintat spre crestere si educare prin decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila (nu am fost ... (vezi toată discuția)