avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Aprobare de constructie casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Aprobare de constructie casa

Buna ziua o intrebare va deranjez.Poate cineva sa imi spuna cit este legal sa construiesc casa ,ma refer la fatada terenului .prin lege cit trebuie sa am fatada ?,,VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: stefaniajohnston , utilizator 16:47, 27 Februarie 2013
Buna ziua,
Distantele minime fata de vecinatati / drum ce trebuiesc respectate difera de la o localitate la alta si chiar si de la o zona la alta in cadrul aceleiasi localitati. Cel mai bine este sa solicitati un certificat de urbanism de la primarie. Acolo veti gasi toate detaliile care va intereseaza pe dumneavoastra.
Cu stima,
Mediator Maria S. Raduc
MULTUMESC MULT ,O ZI BUNA SI SUCCES IN CARIERA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea functionala a zonei costi_81 costi_81 Buna ziua, as dori sa stiu cum poate fi atacat documentul eliberat de primarie prin care imi este refuzata cererea privind incadrarea terenului in zona ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! (problema casa cu calcan) Buna ziua si sper sa gasesc pe cineva sa ma lumineze si pe mine... Terenul are 11,2 m deschidere la strada si 29 adancime care nu este o problema. Pe stanga ... (vezi toată discuția)
Lntrebare suprafata necesara constructie casa catalintl catalintl Buna ziua. Am cumparat si eu un teren de 170 metri patrati, sun interesat daca am voie sa construiesc pe el o casa. Cata suprafata de constructie am voie sa ... (vezi toată discuția)