Buna seara ..am o problema ...vreau sa divortez dupa aprox 18 ani ,ani in care sotul meu a parasit familia traind in concubinaj cu diferite femei ...eu am ramas pe pozitie ...vazandu-mi de casa si doi copiii,mici cand a plecat ,i-am crescut cum am putut cu o pensie pe minimul pe economie ...ca de, se putea orice !!,nu mi-am refacut viata ...mi-am respectat copiii ..nu doream un alt tata ...am lucrat ,lucrez ,dar am ramas singura ,....situatia s-a schimbat ..copii au crescut ,as vrea sa divortez ...sa nu creada ca am ceva intentii ascunse ...vreau sa nu mai am statutul de casatorita ..,dar stimabilul fost sot nu vrea sa divorteze cu toate ca locuieste cu alta femeie , i-a crescut copiii ,decat daca revin la numele de fata ...,nu as vrea deoarece acest nume il port din 1985 ...il poarta si copiii mei ,2 baieti ,sunt angajata ,am toate actele pe acest nume ,,,,nu ca mi-ar fi rusine cu numele avut anterior ...dar sunt prea multe complicatiii..as vrea sa le evit ..ce sanse am !!!??????:(:sorry::stunned: