avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Numar postal
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Numar postal

Buna ziua ! Ma puteti ajuta si pe mine cu niste informatii ? In urma unei dezmembrari am facut cadastrul conform instantei judecatoresti iar acum nu stiu cum pot obtine un numar postal . De unde ? acte necesare?Termen de eliberare . Multumesc
Cel mai recent răspuns: alllexandraa , utilizator 23:28, 19 Februarie 2013
De la primarie. Depuneti o cerere pentru atribuirea de numar postal si eliberarea unui certificat de nomenclatura stradala si adresa, atasand copie a actelor pe care le detineti.
Multumesc pt raspuns. Am sunat la primarie si mi s-a spus ca am nevoie de un aviz de la cadastru .Am intrebat firma ce mi-a facut cadastru cat ma costa acest aviz . Suma este exorbitanta ( dupa parerea mea cel putin )1000 lei ( intocmire dosar + taxe) .Chiar nu stiu ce o sa fac . Ma mai puteti ajuta cu un sfat ? O alta solutie? orice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nomenclator stardal IM2S4U IM2S4U Daca o strada este scoasa de pe nomenclatorul stradal al orasului ce e de facut? Casa este pe o strada care nu mai apare in nomenclatorul stradal. Am acte ... (vezi toată discuția)
Certificat nomenclatura stradala fannatura fannatura La o aceeasi adresa din centrul Craiovei sunt 2 loturi obtinute prin partaj, Fiecare lor e compus din: o suprafata de teren, o parte dintr-un imobil, o ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune bobo64 bobo64 Buna ziua, va solicit si eu ajutorul : detin o casa (mostenire) care a fost achizitionata de la stat pe legea 112.Casa se afla intr-o curte cu inca 3 famili ... (vezi toată discuția)