avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... certificat nomenclatura stradala
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

certificat nomenclatura stradala

La o aceeasi adresa din centrul Craiovei sunt 2 loturi obtinute prin partaj, Fiecare lor e compus din: o suprafata de teren, o parte dintr-un imobil, o suprafata in indiviziune cu cealalta parte. In 2002 s-a facut renumerotarea caselor, atunci noi (una din parti) am solicitat un certificat de nomenclatura stradala, care s-a emis pe numele nostru. De atunci acest certificat a fost folosit de ambele parti. Acum dorim sa facem cadastrul, ni s-au solicitat copii legalizate dupa multe acte, printre care si certificatul de nomenclatura stradala. Deoarece nu gaseam originalul vechiului certificat am mers la primarie si am depus cerere pentru altul. Dupa cateva zile am fost sunati si ni s-a spus ca certificatul va fi emis doar pe numele nostru, deci si cealalta parte trebuie sa faca cerere pentru propriul certificat. Au facut si ceilalti cerere. Acum ni s-a spus ca ne vor emite 3 numere pentru aceeasi curte, adica: A pentru noi pentru partea de teren care nu e in indiviziune si partea din imobil, B pentru ceilalti pentru teren si partea din imobil, si C pentru partea care a ramas in indiviziune. Este normal sa existe intr-o singura curte A, B, si C, cand este un singur imobil, o singura curte, o singura intrare in curte? Intre timp am gasit vechiul certificat in original. Il mai putem folosi pentru cadastru? Nu dorim sa ni se schimbe numerotarea, deoarece actualul numar este in toate documentele, pasapoartele, imputernicirile etc.
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
fannatura, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa certificat de urbanism auricius auricius Buna ziua. Am si eu o intrebare. Taxa de eliberare a certificatului de urbanism se stabilestela totalul suprafetii proprietatii sau doar pe suprafata ... (vezi toată discuția)
Taxa certificat urbanism ContSters343707 ContSters343707 La ce ma raportez cind platesc taxa certificat urbanism?La suprafata terenului aflat in proprietate conform carti funciare sau la suprafata construita ce ... (vezi toată discuția)
Succesiune incalcita blackmind blackmind Prezentarea cazului A ( proprietara cu doi copii mostenitori B(fiica) si C(fiul)), in timpul vietii A face contract de vanzare cumparare pentru imobil + ... (vezi toată discuția)