avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale taxa certificat de urbanism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

taxa certificat de urbanism

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Taxa de eliberare a certificatului de urbanism se stabilestela totalul suprafetii proprietatii sau doar pe suprafata careurmeaza a se construi/ Eu am curtea de 1811m2, si vreau sa construiescpe 30m2.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:56, 20 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit normelor de aplicare ale art.474 cod fiscal
[ link extern ]

(2) În cazul în care prin cerere se indică numai adresa, potrivit nomenclaturii stradale, suprafața de teren la care se raportează calculul taxei este suprafața întregii parcele, iar în cazul în care printr-un plan topografic sau de situație solicitantul individualizează o anumită suprafață din parcelă, taxa se aplică doar la aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa certificat urbanism ContSters343707 ContSters343707 La ce ma raportez cind platesc taxa certificat urbanism?La suprafata terenului aflat in proprietate conform carti funciare sau la suprafata construita ce ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica maria dinca maria dinca Ma intereseaza sa stiu daca pot cere unui expert judiciar inainte de a incepe un partaj in instanta o expertiza a unui imobil situat in Bucuresti cu o ... (vezi toată discuția)
Probleme certificat de urbanism ionutserban ionutserban Buna Ziua! In ultimele 2 saptamani am niste probleme destul de mari cu primaria dupa cum urmeaza. La inceputul anului am achizitionat un teren rezultat in ... (vezi toată discuția)