avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiez intreprinderea individuala - pot infiinta alta?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiez intreprinderea individuala - pot infiinta alta?

am o intreprindere individuala pe care din anumite motive trebuie sa o radiez.pot sa imi infiintez o alta intreprindere individuala cu alt nume sau ce alta forma de firma pot sa imi infiintez care sa aiba si angajati.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:17, 19 Februarie 2013
Puteti infiinta SRL, SRL-D, PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau intreprindere individuala anitsirc anitsirc Cu rusine recunosc ca nu stiam de existenta formei \"intreprindere individuala\". Nu imi este foarte clar termenul... intreprinderea individuala este undeva ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma mihai69 mihai69 Buna ziua, as dori sa-mi deschid un mic mag numai cu vracuri(doar e criza)masline,cafea,condimente,faina,malai,zahar....numai ca nu stiu ce forma de ... (vezi toată discuția)
Administrator srl si angajat cu cim Bogdan Adrian.N Bogdan Adrian.N Buna ziua. Intentionez in perioada urmatoare sa imi deschid un srl in domeniul realizarii de instalatii electrice. Mentionez ca detin si autorizatie ANRE, ... (vezi toată discuția)