avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie judecatorie

In data de 15.02.2013,am trimis prin posta catre judecatorie,o contestatie la un titlu executoriu,in contestatie,am specificat ca sumele nu sunt cele reale,urmand sa depun pana la primul termen probe care sa ateste lucrul acesta,si sa fac si o cerere de ajutor public judiciar,conform noului cod de procedura,am procedat corect?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristiclaudiu , utilizator 21:36, 20 Februarie 2013
Multumesc pentru raspunsuri,in data de 01.02.2013,am primit si somatia si titlul executoriu.
Deci vă judecați pe vechiul cod.
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita anaf DumitruC DumitruC Buna ziua, In Aprilie mi-a fost definitivat un dosar penal in urma caruia a trebuit sa platesc 660 lei cheltuieli judiciare. In momentul in care dosarul a ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor executare silita progam de vizitare minor maraispas1 maraispas1 va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am o ordonanta presedentiala definitiva si irevocabila prin care s-a stabilit domiciliul copilului la mine si ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - titlu executoriu emis de catre primarie. ce sanse am de castig? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Vreau sa depun o contestatie la executarea impotriva unui titlu executoriu emis de catre primarie. Suma datorata reprezinta impozite locale(casa ... (vezi toată discuția)