avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... control ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

control ITM

BUNA ZIUA, VA ROG AMI RASPUNDE LA URMATOARELE INTREBARI:
AM LA FIRMA NISTE MUNCITORI CARE LUCREAZA ACOLO LA NISTE REPARATII , I AM LUAT SA MI DEA CU LAVABILA SI MICI RENOVARI, NISTE BAIETI CU ZIUA, EI NEAVAND NICI UN ACT LA MANA CA SUNT AUTORIZATI SAU CEVA,AM AFLAT ULTERIOR.
ACUM CATEVA ZILE AM AVUT CONTROL DE LA ITM, CINEVA FACANDU MI RECLAMATIE , VENIND INSPECTORII SI FACAND POZE SI FILMAND BAIETII CAND LUCREAZA.
NU AM MAI AVUT CE SA FAC SI IERI AM FOST LA SEDIUL ITM SI MI AU DAT AMENDA 30.000 LEI , NU AU VRUT SA MI DEA MACAR AVERTISMENT SAU ALTCEVA, AU FOST CROITI PE AMENDA.
INTREBAREA MEA ESTE DACA II DAU IN JUDECATA POT SA CASTIG? SAU CE POT FACE?
NU SUNT DIN BUCURESTI SUNT DIN PROVINCIE
BAIETII AU SPUS IN DECLARATIE CA AU VENIT DE CATEVA ZILE , UNUL CHIAR DIN ZIUA RESPECTIVA, SI CA AU VENIT SA MA AJUTE SA MI FACA CATEVA REPARATII,
VA ROG A MI DA CATEVA SFATURI, CE POT SA FAC?
VA MULTUMESC ANTICIPAT.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 19 Februarie 2013
Ati primit proces verbal de stabilire si constatarea contraventiei?
da, am primit
dar acum am inteles ca as putea sa i dau in judecata, as putea asa ceva? am sanse sa castig sau o fac degeaba?
Cred ca totul depinde de motivatia actiunii dvcs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore libere intre ture/ concediu vladonee vladonee Buna ziua, as avea si eu 2 mari probleme cu actualul angajator, se lucreaza in ture de luni pana duminica. 1. Au fost cateva zile in care am avut mai putin de ... (vezi toată discuția)
Amenda itm pe persoana fizica clara04 clara04 Buna ziua, Vroiam sa va intreb daca este posibil sa fiu amendat de catre ITM in cazul in care acestia vin in control pe santier (am o casa in constructie ... (vezi toată discuția)
Asigurare de locuinta (de fapt nu exista) incepatorul12 incepatorul12 Buna ziua, Se poate un sfat, va rog? Sau trebuie discutat acest lucru in tribunal? In data de 12.05.2014, apartamentul mamei(in care locuiesc eu si ea) a ... (vezi toată discuția)