avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retragere din sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retragere din sindicat

Va rog sa-mi spuneti daca ma pot retrage dintr-un sindicat in care nu ma regasesc si nu vreau sa mi se mai retina cotizatie.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ancfd , utilizator 12:52, 19 Februarie 2013
Da, sigur va puteti retrage.
multumesc mult! Inteleg ca poate fi doar hotararea mea fara nici o analiza din partea liderilor de sindicat .
Faceti o adresa in scris si spuneti ce ati hotarat.
Potrivit art.3 alin.3 din Legea nr.62/2011, nicio persoană nu poate fi constrânsă să facă sau să nu facă parte, să se retragă sau să nu se retragă dintr-o organizaţie sindicală.
multumesc mult pentru imformatie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere salariat din sindicat romeonegoita romeonegoita Sunt salariat la CFR Calatori si doresc retragerea din sindicat, deoarece acesta nu ma reprezinta. (vezi toată discuția)
Sindicat crisspwi crisspwi buna as dori sa stiu daca se poate infiinta un sindicat al soferilor de tir din toata tara si cum se poate realiza asa ceva care ar fi pasi pentru realizarea ... (vezi toată discuția)
Membrii de sindicat mancipri mancipri In urma unor revendicari adresate in scris conducerii unitatii de catre sindicat, cred ca in urma unor amenintari, conducerea sindicatului a primit o serie de ... (vezi toată discuția)