avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Compatibilitate consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Compatibilitate consilier juridic

Un consilier juridic angajat al unui srl X si membru CCJ poate sa isi infiinteze un srl Y unde sa fie asociat unic si angajat director general. Am inteles ca la SRL se poate numai la SA nu se poate .
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:02, 19 Februarie 2013
In art. 10 din legea nr. 514 / 2003 nu este prevazuta o astfel de cauza de incompatibilitate, deci se poate.
consilierul juridic poate sa-si infiinteze SRL , poate sa se asocieze in orice tip de societate , nu exista nicio interdictie.
Bine dar isipoate da salariu ca si director general fiindca el este si angajator si angajat.
Da, asociatul unic se poate angaja pe sine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate: consilier juridic - pfa mariusbro mariusbro Buna ziua, Sunt angajat la o firma in functia de Consilier juridic, fara sa fiu inscris la CCJ sau alta asociatie profesionala si avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Cumul functii dani_p dani_p Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema; lucrez ce ceva timp pe postul de agent vazari la un srl, cu norma intreaga. de curand mi s-a propus ... (vezi toată discuția)
Jurist GogaL GogaL Buna ziua, Pot fi angajata ca și jurist la o societatea privată dacă mai am și funcția de asistent director intr-o instituție publica? Știu ca pe ... (vezi toată discuția)