avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... NOMENCLATOR MESERII- PRESEDINTE ASOCIATIE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

NOMENCLATOR MESERII- PRESEDINTE ASOCIATIE

Am cautat in nomenclatorul de meserii functia de "presedinte asociatie proprietari" , dar n-am gasit.
in CIM cum trec?

Contractul individual de munca pt presedinte de cine se semneaza? intre cine si cine se face? intre asociatia de proprietari si presedinte? si cine-l semneaza? comitetul executiv?

multumesc
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2013
merepere, utilizator
Cel mai recent răspuns: merepere , utilizator 15:47, 19 Februarie 2013
Presedintele nu este o meserie, ci o functie aleasa care nu se afla in nomenclatorul de meserii.

Presedintele se indemnizeaza prin contract de mandat, nu prin CIM, deci nu se declara in Revisal la ITM, dar, fiindca venitul obtinut se asimileaza unui salariu, se declara in 112 la ANAF in sectiunea A pentru salariati, alegandu-se tipul de asigurat "cenzori sau membri in consiliul de administratie".
multumesc
In temeiul disp art 32 din L nr 230/2007
Presedintele asociatiei de proprietari sau membrii comitetului executiv pot fi retribuiti pe baza unui contract de mandat ,conform hotararii adunarii generale a proprietarilor,la data adoptarii bugetului anual de venituri si cheltuieli
multumesc........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte ndb ndb Buna ziua tuturor, Aduc in discutie situatia unei asociatii de proprietari ,,societate nonprofit\'\' conf art.3, alin.1, lit.g din legea nr.230/2007, in care ... (vezi toată discuția)
Asociatii de propietari - angajari romica_mi romica_mi Care sunt formele de angajare ale personalului din asociatie si ce contributii sociale revin fiecaruia atat asiguratului cat si angajatorului daca: - ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata si declaratii pt presedinte as proprietari -pensionar marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara. 1.Pt.un presedinte al as.de proprietari -pensionar,incadrat pe baza unei conventii civile de 100 ron pe luna-brut, ce obligatii trebuie ... (vezi toată discuția)