avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... logare utilizator
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

logare utilizator

m-am inregistrat la dumneavoastra dar nu am primit inca mail imi spune mereu ca contul meu ese inactiv va ro putin ajutor ,multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ionionela03 , utilizator 15:07, 22 Februarie 2013
nu-mi mai raspunde si mie nimeni vreau si eu sa primesc newslstter dar nu merge nu am primit nici mailul de confirmare va rog.
Buna ziua,

Verificati in SPAM, acolo veti gasi mailul de activare.
Numai bine.
am verificat dar nu este, nu inteleg cum este, cand intru pe saitul dumneavoastra imi arata "contul tau este inactiv clic aici" si atat dar pot scrie pe forum nu inteleg .
Buna ziua,

Va rog sa va corectati adresa de email. Ati scris "gmai.com".
Numai bine.
multumesc frumos, asa este multumesc din suflet.:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am contul activat? Marilena-lena Marilena-lena se vede contul meu, va rog? Imi apare ca nu am cont activ. Nu am primit mail de confirmare a contului. Cum sa procedez? Multumesc. (vezi toată discuția)
Dificultati la creare cont nou pe avocatnet Costin Savescu Costin Savescu Buna dimineata, Verisoara mea venita in vizita a incercat sa-si faca si ea cont pe Avocatnet in aceasta dimineata si desi a furnizat adresa de e mail ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv MmariaM MmariaM Buna ziua. Mi-am facut cont pe saitul dvs, Avocatnet, si mi se spune ca este inactiv contul, sa intru pe adresa de mail si sa-l activez. Am intrat pe adresa de ... (vezi toată discuția)