avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua, am si eu o intrebare sotul meu are dupa moartea tatalui o cota din etajul de 98 mp el mai avand o sora mama lor traieste deci sunt 2 mostenitori de pe urma tatalui. are un proces cu o individa care are de recuperat de la domnul in cauza 5000euro conform unui contract.acum este data partea lui din imobil si teren spre vanzare de executor adica o cota de 3/16 din imobil , executorul cheama pe toti cei ce vor sa cumpere exista vreo posibilitate sa i se vanda aceasta cota?
dar intre timp el poate sa cedeze sa vanda mamei partea lui inainte de executare?
termenul stabilit ptr executare fiind pe 19 martie 2013.
ce se poate face in acest caz?ce ne sfatuiti ca sa nu piarda acea cota a lui oricum nu are de unde sa-i dea banii acum.




Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2013
Nicoleta1979, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:15, 19 Februarie 2013
Nu, e o alta institutie ( Oficiu de Cadastru si Publicitate Imobiliara- OCPI) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil bun comun Alexdidina Alexdidina Buna ziua ! Am o intrebare referitoare la o executare silita ! Va urma sa intru impreuna cu sora mea in posesia unui imobil printr un act de donatie in ... (vezi toată discuția)
Executare silita dia07 dia07 Va rog sa imi spuneti cum se executa silit patrea mea dintr-un apatrament primit mostenire. Mostenitori mai sunt mama si sora mea. Se scoate la licitatie doar ... (vezi toată discuția)
Cota parte 5/8 executare silita. cum se poate vinde de catre adjudecatar? Florin-Marius Florin-Marius Buna ziua! Am si eu urmatoarea speta: S-a scos la licitatie (executare silita) cota parte de 5/8 dintr-un imobil. O persoana castiga la licitatie aceasta ... (vezi toată discuția)