avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acte din dosarul penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acte din dosarul penal

Buna ziua
Pe scurt va spun ca am facut o plangere penala unor functionari publici pentru abuz in serviciu.Dupa trei luni am primit rezolutia procurorului prin care dadea NUP acelor persoane, dar printre randurile rezolutiei s-a facut referire la o adresa care imi era clar favorabila, motiv pentru care am solicitat in scris Parchetului sa-mi dea o copie dupa aceea adresa.Mi s-a spus atunci ca va dura 20 de zile si azi, exact dupa 40 de zile am primit o adresa de la parchet prin care mi se refuza accesul la aceasta adresa...sfatuindu-ma sa actionez acea institutie in judecata dupa care se va putea trimite intreg dosarul penal sau numai aceea adresa la instanta. Nu am atacat decizia procurorului..dar vroiam sa vad aceea adresa..si nu se poate..credeti ca e corect?..Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Scoatere de sub urmarirea penala EUlavy EUlavy scoaterea de sub urmarire penala se mai poate contesta? (vezi toată discuția)
Strategie ...ca incompetenta ..este !!!????? ion-alin ion-alin ....avand calitatea de reclamant intr-un dosar penal la Parchetul de pe langa Curtea de Apel , in care s-a dat o rezolutie....NUP ..normal (traim in tara ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei de nup marianGeorgescu marianGeorgescu Buna ziua, ma intereseaza catre cine pot adresa o plangere impotriva unei rezolutii de NUP a Prim-Procurorului de la judecatoria sect 2. Concret cazul ... (vezi toată discuția)