avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare-cumparaare cu clauza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare-cumparaare cu clauza

buna ziua,as vrea sa ma ajutati in problema in care am un act de vanzare-cumparare a casei in care stau ,cu clauza de a avea grija de socrii.Socrul a plecat la alt fiu .intrebarea mea este in ce conditii poate ataca contractul vanzarii si daca o face prin notar sau prin judecata.multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:27, 20 Februarie 2013
Numai prin judecata pt nerespectarea clauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mătușa mea are act de vânzare-cumpărare cu clauză pentru apartamentul bunicii, dar a dus-o la azil și vrea să-l vândă. noi am putea-o îngriji pe bunica, se mai poate face ceva? Nikolas2013 Nikolas2013 Buna ziua.Matusa mea este plecata in America de 14 ani,ea spune că bunica mea i.a facut act de vanzare cumpărare cu clauza,problema este ca matusa mea mai ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare, paula38 paula38 Buna ziua ,situatia mea este urmatoarea,in urma cu 10 ani bunicii mi-au vandut un imobil cu clauza de intretinere,intre timp bunicul a murit ,in contract este ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere georgiana83 georgiana83 cum se poate ataca un act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere, fara acordul celorlalte 2 partii..... in conditiile in care nu au grija de ea (vezi toată discuția)